Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Avhørt etter dødsvold i Trondheim

Tre menn siktet.

VOLD: En person er kjørt til St. Olavs hostital etter det politiet kaller en «alvorlig voldshendelse» i Trondheim. Video: Erik Paulsen Vis mer

Tre menn er siktet for grov kroppsskade med døden til følge eller medvirkning til dette, etter at en kvinne i 30-årene ble funnet død i Trondheim søndag.

- Politiet har avhørt en av de tre siktede i saken. Kvinnen ble funnet på en privat adresse rett etter 11.30 søndag og brakt til St. Olavs hospital, hvor hun ble erklært død, sier politiadvokat Hans Vang hos politiet i Trøndelag i en pressemelding mandag formiddag.

Politiet opplyser at eventuelle fengslingsmøter i saken vil finne sted tirsdag, men tidspunkt er ikke fastsatt. Kvinnen skal obduseres mandag.

TRONDHEIM: Kvinne i 30-åra ble erklært død etter å ha blitt funnet kritisk skadd i leilighet i Trondheim. Tre personer er siktet i saken. Video: Erik Paulsen Vis mer

- Politiet etterforsker saken med full tyngde og jobber for å skaffe oss en oversikt over hva som har skjedd. Det er gjennomført flere vitneavhør og tekniske undersøkelser, og politiet jobber med å innhente større mengder informasjon i form av blant annet digitale spor.

Kriminalteknikere fortsetter undersøkelser på åstedet på Lademoen i Trondheim mandag.

De tre siktede er i 30- og 40-årene og er kjent for politiet fra tidligere.

- De har fått oppnevnt hver sin advokat, og vi vil forsøke å gjennomføre avhør av dem så snart som mulig, sa leder for felles enhet for etterforskning Anders Sunde-Eidem i Trøndelag politidistrikt til NTB søndag.

Kvinnen, som er i slutten av 30-årene, ble identifisert søndag kveld, og pårørende er varslet. Kvinnen var bosatt i Trondheim, men hadde ikke fast tilknytning til leiligheten der hun ble funnet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media