Avhørt etter dødsvold i Trondheim

Tre menn siktet.

VOLD: En person er kjørt til St. Olavs hostital etter det politiet kaller en «alvorlig voldshendelse» i Trondheim. Video: Erik Paulsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tre menn er siktet for grov kroppsskade med døden til følge eller medvirkning til dette, etter at en kvinne i 30-årene ble funnet død i Trondheim søndag.

- Politiet har avhørt en av de tre siktede i saken. Kvinnen ble funnet på en privat adresse rett etter 11.30 søndag og brakt til St. Olavs hospital, hvor hun ble erklært død, sier politiadvokat Hans Vang hos politiet i Trøndelag i en pressemelding mandag formiddag.

Politiet opplyser at eventuelle fengslingsmøter i saken vil finne sted tirsdag, men tidspunkt er ikke fastsatt. Kvinnen skal obduseres mandag.

TRONDHEIM: Kvinne i 30-åra ble erklært død etter å ha blitt funnet kritisk skadd i leilighet i Trondheim. Tre personer er siktet i saken. Video: Erik Paulsen Vis mer

- Politiet etterforsker saken med full tyngde og jobber for å skaffe oss en oversikt over hva som har skjedd. Det er gjennomført flere vitneavhør og tekniske undersøkelser, og politiet jobber med å innhente større mengder informasjon i form av blant annet digitale spor.

Kriminalteknikere fortsetter undersøkelser på åstedet på Lademoen i Trondheim mandag.

De tre siktede er i 30- og 40-årene og er kjent for politiet fra tidligere.

- De har fått oppnevnt hver sin advokat, og vi vil forsøke å gjennomføre avhør av dem så snart som mulig, sa leder for felles enhet for etterforskning Anders Sunde-Eidem i Trøndelag politidistrikt til NTB søndag.

Kvinnen, som er i slutten av 30-årene, ble identifisert søndag kveld, og pårørende er varslet. Kvinnen var bosatt i Trondheim, men hadde ikke fast tilknytning til leiligheten der hun ble funnet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer