Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Avhørt etter drosje-voldtekt

Den 32 år gamle mannen som er mistenkt for å ha voldtatt en kvinnelige taxisjåfør natt til i går har sittet i avhør hos politiet i Moss.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi har ikke tatt stilling til om vi vil begjære mannen varetektsfengslet. Det avgjør vi trolig mandag morgen, sier politiinspektør Vidar Wiik i Moss til NTB.

Voldtekten skal ha skjedd like før klokka 6 lørdag morgen. Over sambandet hørte kollegene på taxisentralen i Oslo at sjåføren ble overfalt.

- De hørte den kvinnelige kollegaen skrike, og hørte lyder som tydet på at noe alvorlig skjedde. De skjønte at det hastet, sier styreleder Wiggo Johansen i Oslo Taxi til VG.

Da den kvinnelige drosjesjåføren, som er i 50-årene, utløste alarmen, kunne kollegene på drosjesentralen høre alt som skjedde i bilen. En melding ble sendt ut til andre sjåfører om at kollegaen var i nød, og en sjåfør kjørte rett fra Oslo sentrum og mot Hobøl.

- Han fant bilen og holdt mannen til politiet kom, sier Wiggo Johansen som er full av lovord om drosjesjåføren som handlet så raskt.

Den kvinnelige drosjesjåføren plukket opp to mannlige passasjerer ved Oslo Sentralstasjon ved 4.30-tiden natt til lørdag. Den ene passasjeren ble satt av i Ski, før turen fortsatte mot Spydeberg. Da den mannlige sjåførkollegaen fant bilen, sto den ved Hobøl kirke.

(NTB)

Hele Norges coronakart