Avhørt i 11 timer

Madeleines foreldre frykter de er mistenkte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbaldet.no): Rundt en time etter midnatt lokal tid kom en sliten Kate McCann ut fra politistasjonen i Portimao i Portugal. Hun hadde sittet 11 timer i avhør, og sa ikke et ord til journalistene som sto utenfor.

I dag er det faren til den lille jenta som står for tur. Ifølge The Times har venner av paret fortalt at de nå frykter de er mistenkte i saken. 

Det spekuleres i om politiet har nådd et gjennombrudd i saken, etter at de for kort tid siden mottok resultatene fra DNA-tester de har foretatt på den forsvunne jentas soverom. Morens advokat understreker at hun kun er vitne i saken.

- Kate har vært inne som vitne i dag, og hun er fortsatt et vitne. Selvfølgelig fortsetter etterforskningen, og jeg kan ikke se mer på grunn av taushetsplikten, sa Kate McCanns advokat i natt.

I går appellerte moren nok en gang til jentas kidnapper. - Jeg savner Madeleine så mye, sa Kate McCann gjennom en talsmann for familien.

Fire år gamle Madeleine fra Leicestershire i England forsvant fra familiens ferieleilighet i Praia da Luz i Portugal 3. mai i år.

AVHØRT: Kate McCann satt 11 timer i avhør. Foto: AFP/FRANCISCO LEONG /SCANPIX
AVHØRT: Kate McCann satt 11 timer i avhør. Foto: AFP/FRANCISCO LEONG /SCANPIX Vis mer
SAVNET: Fire år gamle Madeleine forsvant 3 mai i år.