Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Avisbud leverer frokost på døra

Vil utfordre dagligvarekjedene.

 ALT-I-ETT-BUD:  Schibsted sine avisbud leverer både morgenavis og frokost. Foto: Scanpix
ALT-I-ETT-BUD: Schibsted sine avisbud leverer både morgenavis og frokost. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I Oslo og Akershus har avisbudene i Schibsted begynt å levere mat i tillegg til aviser. Dette gir muligheter for leverandører som ikke får innpass hos de store kjedene.

Deleier i gårdsbutikken Duggurd, Marianne Røed, sier til NRK at avtalen med Schibsted gir nye muligheter for en liten leverandør.

- For oss har det vært en markedsføringskanal for å nå nye kunder. Vi kommer ikke til å begynne å lage mat, men vi leverer den gjerne, sier Røed.

Administrerende direktør i Schibsted og Distribution Innovation, Tone Løyland, sier det for dem er viktig at de ikke stenger noen ute med sin morgenlevering.

- Vi ønsker å kunne tilby tilsvarende tjenester rundt om i Norge. Vi ønsker ikke sende brød fra Oslo til Trondheim, men heller bruke lokale leverandører som utnytter denne muligheten, sier Løyland.

Schibsted ser store muligheter med sine 4000 avisbud i Oslo og Akershus. Administrerende direktør i Schibsted Distribusjon, Cathrine Laksfoss, sier det kommer til å bli en stor vekst i dagligvarelevering og matlevering.

- Det er mange bransjer som kommer til å vokse, og netthandel er en megatrend, sier hun og legger til at det godt kan hende at Schibsted kan bli en av de store utfordrerne til dagligvarekjedene.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!