Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Avismangfold

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Vi leser i avisene at A-pressen vil organisere fire Østfold-aviser under felles redaktør. Det er jo et meget kreativt grep, og samarbeid mellom aviser kan selvsagt gi stordriftsfordeler til ellers små bedrifter. Men som arbeidsoppgave må det bli en umåtelig utfordring til den som skal bekle sjefstillingen. Vi ønsker A-pressen lykke til i arbeidet med å finne fram til den personen. For samtidig med dette samarbeidsframstøtet, argumenterer jo A-pressen for at det må være mangfold i norsk presse. Det er nemlig hovedbegrunnelsen for at staten skal gi økonomisk støtte til pressen.
  • Det er selvsagt mulig rent teknisk å styre fire avisredaksjoner samtidig i vår digitaliserte tid. Men hvordan skal redaktøren se ut inni hodet hvis han samtidig også skal gi et bidrag til mangfoldet i pressen? Skal han skrive ledere mot seg selv, eller skal han bare være ordstyrer?

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!