- Avisomtalen er en enorm belastning

Den savnede Benedicte Iversens tante, Sidsel Grasli raser mot norske aviser. Hun synes ikke de dekker forsvinningssaken på en riktig måte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Grasli har vært familiens pressekontakt etter at Benedicte forsvant mandag for ti dager siden. Hun mottar henvendelser fra store deler av Presse-Norge hver dag, men er ikke fornøyd med dekningen i avisene.

- Jeg mener at noen av avisene har vært særdeles dårlige til å forvalte den informasjonen de har fått. De har spekulert i enkelte forhold som det ikke finnes noe grunnlag å gå videre på, sier hun til Scanpix.

- Det er en enorm belastning for de i familien det dreier seg om. Jeg snakket med politiet i dag, og de har ingen mistanke mot Espen (Benedictes samboer, red anm.), snarere tvert i mot. Det synes jeg er viktig at kommer fram, sier Grasli.

Benedicte Iversen (28) har vært savnet siden mandag 1. april. Politiet har ingen sikre spor etter henne etter at hun handlet brus, røyk og batterier på 7-Eleven i Hegdehaugsveien i Oslo i 12-tida.

Ifølge samboer Espen Bautz-Holter (29) skulle hun på trening, en tur innom jobben og så på kafé. Etterforskningen tyder på at hun verken har vært i treningssenteret, på jobben eller noen av sine stamkafeer.

Tirsdag morgen, ca. 20 timer etter at hun dro hjemmefra, ble hun meldt savnet.

Det har ikke vært bevegelser på Iversens bankkonto etter besøket i 7-Eleven. Mobiltelefon, pass og nøkkelkort til arkitektkontoret der hun jobber, er funnet i leiligheten.

Rundt 1000 frivillige lette etter henne i grøntområder, turterreng og parker i Oslo og Akershus lørdag.

<B>- BELASTENDE AVISOMTALE: </B>Den savnede Benedicte Iversens tante, Sidsel Grasli synes ikke avisene dekker forsvinningssaken på en riktig måte.<br>Foto: SCANPIX
<B>SAVNET: </B>Benedicte Maxwell Iversen har vært savnet siden 1 april kl. 11. Signalement: 28 år, 168 cm, mørk, slank, blå øyne. Hun var kledd i mørk halvlang ullkåpe, sorte bukser og hadde en liten Adidas ryggsekk. <BR>Foto: Privat