Avispåske

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Med årets avis har Dagbladet tilbudt en forhåndsprodusert utgave på påskeaften i 25 år. Nå gir vi ut slike aviser både 2. juledag, Kristi himmelfartsdag og 2. pinsedag. Andre aviser har fulgt i vårt spor. Ei slik avis er et kompromiss mellom det ideelle og det mulige. Det er selvsagt ønskelig for ei dagsavis å gi ut nyhetsaviser så mange dager i året som mulig. Vi har intet ønske om å overlate den løpende nyhetsdekningen til noen få mindre aviser og etermediene i ei langhelg som påsken.

Vår erfaring er imidlertid at leserne også setter pris på det lesestoffet vi kan presentere i den avisa som foreligger i dag. Moderne aviser av vår type legger vekt på å bringe egne nyheter fra inn- og utland. Og det er det vi gjør med den utgaven du nå har i handa. I tillegg bringer vi artikler av våre kommentatorer innen politikk, kultur og sport, samt allmennorienterende stoff som vi tror faller i smak. Magasinet, som er en naturlig del av Lørdags-Dagbladet, følger med. Vi mener derfor at våre lesere får en god avispåske.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer