Avkreves løgndetektor-test

Foreldrene til den savnede Chandra Levy (24) krever nå at kongressmannen Cary Condit tar en test, for å sjekke om han snakker sant om sin befatning med jenta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kravet kommer etter at den gifte Condit (53) innrømmet at han hadde et seksuelt forhold til den savnede 24-åringen. Condit kom med innrømmelsen sist fredag. Fram til da hadde han hardnakket hevdet at de to bare var gode venner.

- Foreldrene vil finne ut av om kongressmannen forteller alt om sitt forhold til datteren, samt alt han måtte vite om hva som skjedde de siste dagene før hun forsvant, sier en talsmann for familiens advokat til avisa USA Today.

Den republikanske kongressmannen har ikke status som mistenkt i saken. Politiet etterforsker saken som en forsvinningssak og ikke en kriminalsak.

Siden den unge praktikanten forsvant sporløst 30. april i år har saken fått bred omtale i amerikanske medier. Det har lenge vært kjent at Chandra overnattet i Condits leilighet flere ganger, men det var først i sitt tredje politiavhør at han innrømmet å ha hatt et forhold til henne.

I kjølvannet av sexavsløringene har også flyvertinnen Anne Marie Smith (39) stått fram og fortalt at hun har hatt et ti måneder langt forhold til kongressmann Condit.

FORSVUNNET: Chandra Levy er fortsatt sporløst forsvunnet etter sitt eventyr med kongressmannen.