AVLYSER: Bill Clinton dropper en veldedighetslunsj i Oslo i dag grunnet et alvorlig sykdomstilfelle i familien. Her fra et tidligere Oslo-besøk.
Foto: CHRISTIANSEN/TOMM W. Dagbladet
AVLYSER: Bill Clinton dropper en veldedighetslunsj i Oslo i dag grunnet et alvorlig sykdomstilfelle i familien. Her fra et tidligere Oslo-besøk. Foto: CHRISTIANSEN/TOMM W. DagbladetVis mer

Avlyser Oslo-besøk på grunn av alvorlig sykdom i familien

Også Hillary dropper en planlagt Tyrkia-tur.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I dag skulle tidligere president i USA, Bill Clinton, gjestet Oslo og deltatt på en veldedighetslunsj i regi av Clinton Foundation og Norsk Postkodeforening.

På grunn av alvorlig sykdom i nær familie, har Clinton returnert til USA. Også kona Hillary Clinton har avlyst et planlagt besøk i Tyrkia.

- Det er selvsagt helt naturlig at President Clinton vil være sammen med sin familie når alvorlig sykdom rammer de nærmeste. Vi føler med ham og hans familie. Vi har derfor valgt å avlyse dagens veldedighetslunsj. Vi informerer nå alle de påmeldte, og  planlegger å invitere President Clinton ved en senere anledning, sier sier Sandro Parmeggiani i Norsk Postkodeforening.