Coronaviruset:

Avlyste bryllup med «10 000 deltakere»

Myndighetene grep inn før et ortodoks jødisk storbryllup skulle avholdes i New York City.

NEI TIL BRYLLUP: Etter at delstatsmyndighetene i New York fikk nyss om de massive bryllupsplanene, tok de grep. Foto: Ap / NTB
NEI TIL BRYLLUP: Etter at delstatsmyndighetene i New York fikk nyss om de massive bryllupsplanene, tok de grep. Foto: Ap / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Fullvaksinerte: 71.74% Første dose: 79.10%

De øverste myndighetene i delstaten New York har gått til det uvanlige skrittet å avlyse et planlagt bryllup, som skulle ha funnet sted i Williamsburg i New York City mandag.

Det bekreftet guvernør Andrew Cuomo under en pressekonferanse i helga.

Det skjer etter at myndighetene i delstaten avdekket at så mange som 10 000 personer planla å delta, melder flere amerikanske medier, deriblant ABC News.

Rabbinerens barnebarn

Mandag skal barnebarnet til rabbineren Zalman Teitelbaum, den åndelige lederen for en stor ortodoks og hasidisk jødisk menighet i Brooklyn, gifte seg, ifølge CBS i New York.

Innad i menigheten er det en så stor begivenhet at ikke bare medlemmene i Brooklyn ønsket å delta, men også medlemmer fra hele delstaten.

Det myndighetene fryktet, var at opp mot 10 000 personer kunne ha samlet seg på ulike steder for enten å delta i bryllupet, eller delta i feiringene etter seremonien.

- Basert på våre undersøkelser var det så mange som 10 000 personer som planla å delta, sier Beth Garvey, spesialrådgiver for guvernør Cuomo, ifølge den amerikanske nettavisa The Hill.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer