«Avoid London. Area closed.»

Denne meldingen møter bilister på vei mot London.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det hersker komplett trafikkaos i London etter at byen ble rammet av en serie bombeangrep i dag. Alle undergrunnsbaner og busser står, og mange av toglinjene inn til London er stengt.

På hovedveiene inn til London blir bilistene møtt med store skilt som advarer: «Unngå London. Området stengt. Slå på radioen.»

- Bli værende hvor dere er, råder politiet overfor londonerne. Ifølge BBC er millionbyens trafikknettverk fullstendig paralysert.

Heller ikke togene fra flyplassene Heathrow og Stansted går som normalt. Heathrow Express er stengt, mens Stansted Express ikke får kjøre så langt inn i sentrum som til Liverpool Street.

- All transport i London er i øyeblikket satt i bero. Det tryggeste noen kan gjøre er å bli der de er, sier Londons politisjef, Sir Ian Blair.

I tillegg til trafikkaoset er store deler av byens mobilnettverk satt ut av spill, etter overbelastning av nettet.

Flytrafikken mellom Oslo og London går imidlertid fortsatt omtrent som planlagt. Oslo Lufthavn Gardermoen opplyser overfor Dagbladet.no like, før klokka 14, at det foreløpig kun har vært mindre forsinkelser på flytrafikken til og fra flyplassene utenfor London.