FANT KROPPSDELER: Flere likdeler ble denne uka funnet ved Hollywood-skiltet i Los Angeles. Turgåere fant et hode, deretter fant politet en hånd. Offeret skal være en mann i 40-årene. Foto: AFP PHOTO / Frederic J. BROWN
FANT KROPPSDELER: Flere likdeler ble denne uka funnet ved Hollywood-skiltet i Los Angeles. Turgåere fant et hode, deretter fant politet en hånd. Offeret skal være en mann i 40-årene. Foto: AFP PHOTO / Frederic J. BROWNVis mer

Avskåret hode funnet ved Hollywood-skiltet

Et avskåret hode ble denne uka funnet i en bag i nærheten av det berømte Hollywood-skiltet. Turgåere advares nå mot å bevege seg i området.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Turstien blir gjenåpnet fredag, men politiet i Los Angeles ber turgåere om å være på vakt dersom de har tenkt å følge stien innover til Hollywood Hills.

Det var to kvinner som gjorde det grufulle funnet. De la først merke til at en av hundene de hadde med seg på turen, begynte å bjeffe og grave.

Kvinnene gikk da bort til hunden, som hadde revet opp en bag og holdt en gjenstand i munnen. Så slapp hunden denne slik at den rullet nedover en skråning.

Kvinnene gikk ned skråningen og så da et menneskehode. Først trodde de at det var snakk om en gjenglemt rekvisitt. Men de skjønte snart at det var et ekte hode.

Funnet av hodet ble gjort tirsdag. Dagen etter fant politiet hender og en fot i det samme området. Et hundretall etterforskere er nå satt på saken.

Den døde personen er identifisert som en mann i 40-årene av armensk opprinnelse.

(NTB)


BEVOKTES: Politipatruljer bevokter inngangen til Bronson Park etter at det avskårne hodet ble funnet i en bag. Foto: Kevork Djansezian/Getty Images/AFP
BEVOKTES: Politipatruljer bevokter inngangen til Bronson Park etter at det avskårne hodet ble funnet i en bag. Foto: Kevork Djansezian/Getty Images/AFP Vis mer