Avslappet Røkke på fotballkamp

Kjell Inge Røkke brukte onsdagskvelden til å se oppgjøret mellom Molde og Rosenborg på Molde stadion, og var lite preget av å ha brukt 3 milliarder kroner på å kjøpe en firedel av Kværner tidligere på dagen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sju minutter før kampstart var han på plass, og han ble naturligvis møtt av et stort pressekorps utenfor hovedinngangen. Men alle spørsmål som ikke hadde med fotball å gjøre ble helt - eller i alle fall nesten helt - avvist.

-Hvor mange mål tror du det blir i dag da, svarte Røkke på NTBs spørsmål om han nå sikter seg inn mot en snarlig fusjon mellom Aker Maritime og Kværner. Et skulderklapp og et smil var alt han hadde å gi før han ruslet videre med kjæresten Celina Midelfart.

-Hva vil du med Kværner, ville en pågående reporter vite, og brakte de tillitsvalgtes skepsis videre til hovedpersonen. Men heller ikke han fikk svar, ut over at Røkke viste til hva han har gjort med selskap han har gått inn i tidligere.

Men så var det fotballen, da. Molde-Rosenborg var akkurat der og da så mye viktigere enn milliardene. Noen trapper opp, inn døra til ærestribunen, nikk og håndtrykk til gamle kjente underveis. Guttungen i seg har han beholdt, selv om han handler store industrikonsern oftere enn andre kjøper ny dress.

(NTB)

FOTBALL-FAN: Kjell Inge Røkke med Celina Midelfart et par skritt bak på vei til fotballkampen mellom Molde og Rosenborg. Røkke var lite preget av handelen noen timer tidligere, og var bare villig til å snakke om fotball.