«Avslørende og eksplosiv» Melania-bok

Det 15 år lange vennskapet fikk en brå slutt etter at Stephanie Winston Wolkoff ble sagt opp fra jobben i Det hvite hus. Nå kommer boka hennes om Melania Trump.

VENNSKAP: Den 1. september lanseres boka «Melania and Me». Boka er Stephanie Winston Wolkoffs egne beskrivelser av vennskapet med Melania Trump. Foto: Scanpix
VENNSKAP: Den 1. september lanseres boka «Melania and Me». Boka er Stephanie Winston Wolkoffs egne beskrivelser av vennskapet med Melania Trump. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«Melania and Me» heter boka som er ført i pennen av den amerikanske førstekvinnens tidligere rådgiver, Stephanie Winston Wolkoff.

Ifølge The Guardians kilder inneholder boka detaljer fra Melania Trumps og Winston Wolkoffs 15 år lange vennskap, som startet i New York og endte i Det hvite hus i Washington.

«En avslørende og eksplosiv skildring av Stephanie Winston Wolkoffs 15-årige vennskap med Melania Trump og observasjoner av det mest kaotiske Hvite hus i historien», er blant forhåndsbeskrivelsene av boka, skriver The Daily Beast.

Fikk sparken

I januar 2017 kom det rapporter om at Wolkoffs firma ha fått utbetalt 26 millioner dollar for arbeidet med planleggingen av Donald Trumps innvielsesseremoni som president - noe som tilsvarer drøye 255 millioner kroner med dagens valutakurs.

Wolkoff var på denne tiden ansatt som seniorrådgiver for Melania Trump, men etter at rapportene kom ut kuttet Melania Trump alle bånd til Wolkoff, og sparket henne fra rådgiverstillingen.

Wolkoff har selv omtalt dette som at hun ble tvunget ut av Det hvite hus, skriver BBC.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer