Donald Trump

Avslører: - Farlig lavt nivå

Trumps tidligere stabssjef hevder at presidentens oksygennivå var «farlig lavt» før han ble innlagt på sykehus med corona.

CORONASYK: President Donald Trump på vei til Walter Reed militærsykehus 2. oktober 2020. Foto: Sarah Silbiger/UPI/Shutterstock / NTB
CORONASYK: President Donald Trump på vei til Walter Reed militærsykehus 2. oktober 2020. Foto: Sarah Silbiger/UPI/Shutterstock / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

2. oktober i fjor bekreftet daværende president Donald Trump at han hadde testet positivt for covid-19.

Nå hevder hans daværende stabssjef Mark Meadows at Trumps oksygennivå falt til «et farlig lavt nivå» timer etter at presidenten kunngjorde at han hadde testet positivt for covid-19.

Det skriver CNN.

«Vanlig dag»

Ifølge Meadows stupte oksygennivået til 86 prosent på morgenen 2. oktober 2020. Det skal ha ført til at legen i Det hvite hus, Sean Conley, anbefalte at presidenten ble flyttet til sykehus.

- Den morgenen tok dr. Conley meg til side og ga meg dårlige nyheter. Selv om presidentens tilstand hadde forbedret seg litt over natta, hadde hans oksygennivå nå droppet ned til 86 prosent - og det kunne bli lavere - et farlig lavt nivå for noen på hans alder, skriver Meadows.

Da Meadows gikk for å fortelle presidenten at legene hadde besluttet å sende ham til sykehus, fant han Trump «sittende i senga si, iført ei T-skjorte. Det så ikke ut som han skulle noen steder».

- Det var første gang jeg hadde sett ham i noe annet enn en golfskjorte eller dress, skriver den tidligere stabssjefen, som hevder Trump «oppførte seg som det var en vanlig dag og forsøkte å jobbe».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer