Avslører dansk pedoring

Foreldrene leverer fra seg barna, og tror de skal være med i kunstfilm. Når foreldrene drar, blir barna seksuelt misbrukt foran rullende kamera.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mandag blir det rystende dokumentar-programmet vist på dansk TV2. Journalisten Jacob Billing har infiltrert landets pedofile miljø i 11 måneder. Med skjult kamera og mikrofon dokumenterer han de grove barne-overgrepene.

- Foreldrene leverer fra seg barna etter å ha skrevet kontrakt med «filmfolkene». Det de ikke vet, er at mennene er pedofile. Når foreldrene drar, starter misbruket. Hvis barna protesterer, viser de pedofile dem kontrakten som foreldrene har signert. Jeg vet ikke hvor utbredt dette er, men jeg har sett en av filmene, sier Billing til den danske avisa B.T.online.

Tilgangen til det pedofile miljøet fikk han ved å melde seg inn i Pedofiligruppen - en organisasjon som jobber for å tillate sex mellom barn og voksne. Medlemmene har helt åpent fortalt ham om sine seksuelle opplevelser med barn, og vist ham ulovlige pedo-filmer.

Dokumentaren viser at den lovlige foreninga brukes som nettverk for å distribuere ulovlige filmer. Politiet overvåker ikke Pedofiligruppen, men vurderer å gjøre det i lys av opplysningene som kommer fram på TV2.

De pedofile raser over infiltrasjonen.

- Det er en svinaktig metode. Vi er allerede en presset gruppe, raser medlem Svend Jensen.

Gruppens advokat krever programmet stanset. Mandag klokka 14.30 møtes partene i namsretten.