Melania Trump:

Avslører konflikt

Ei ny bok om Melania Trump avslører blant annet konflikt mellom førstedamen og Ivanka Trump.

NY BOK: Tirsdag lanseres en ny bok om førstedame Melania Trump. Den avslører blant annet konflikt mellom Melania og Trumps datter, Ivanka. Foto. NTB Scanpix
NY BOK: Tirsdag lanseres en ny bok om førstedame Melania Trump. Den avslører blant annet konflikt mellom Melania og Trumps datter, Ivanka. Foto. NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag lanseres ei ny bok om førstedame Melania Trump, skrevet av Pulitzer-prisvinneren Mary Jordan fra avisa The Washington Post.

Boka tar blant annet for seg den mediesky førstedamens privatliv og ambisjoner som førstedame.

I boka «The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump» kommer det blant annet fram at Melania Trump ikke likte å bli tiltalt med sin nye tittel som førstedame i begynnelsen av ektemannens presidentperiode.

- Hun sa, slutt å kalle meg førstedamen, forteller en av de første som jobbet med Melania Trump etter valget i boka, ifølge The Washington Post.

Konflikt med Ivanka

I boka kommer det også fram at hun, i likhet med ektemannen og mange i hans stab, var svært overrasket over at Donald Trump vant valget, og at hun ikke var innstilt på å skulle bli USAs nye førstedame.

Da Donald Trumps datter, Ivanka, foreslo å utvide stillingen fra å være en «førstedame» til å bli en mer omfattende «førstefamilie» i perioden hvor hun oppholdt seg i New York, skal imidlertid Melania ha satt ned foten, kommer det fram i boka ifølge avisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer