Avslører morens affære: - Sjokkerende

Lars Vik (63), sønnen til feministikonet Bjørg Vik, mener at det hadde vært løgnaktig av ham å ikke fortelle om de mindre hyggelige sidene av livet hennes.

Kontroversiell mamma: Lars Vik har tatt for seg moren Bjørg Viks dramatiske liv, har skrevet om psykiske lidelser, utenomekteskapelige sidesprang og hennes status som feministikon. I dag har hun fått sitt eget veggmaleri i Porsgrunn, men en periode var det ikke uvanlig at hun ble spyttet etter på gata, forteller han. Foto: Kristin Svorte
Kontroversiell mamma: Lars Vik har tatt for seg moren Bjørg Viks dramatiske liv, har skrevet om psykiske lidelser, utenomekteskapelige sidesprang og hennes status som feministikon. I dag har hun fått sitt eget veggmaleri i Porsgrunn, men en periode var det ikke uvanlig at hun ble spyttet etter på gata, forteller han. Foto: Kristin Svorte Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer