Playboy-drapene:

Avslører rystende tragedier

Den nye dokumentarserien «The Playboy Murders» kaster lys over drap og tragedier og drap som rammet kvinner tilknyttet Playboy-universet.

HOVEDKJÆRESTE: F.v. Bridget Marquardt, Hugh Hefner, Holly Madison og Kendra Wilkinson poserer på rød løper i Hollywood i 2008. Madison har nå laget dokumentarserien «Playboy Murders», som tar for seg tragediene som rammet mange av kvinnene. Foto: NTB
HOVEDKJÆRESTE: F.v. Bridget Marquardt, Hugh Hefner, Holly Madison og Kendra Wilkinson poserer på rød løper i Hollywood i 2008. Madison har nå laget dokumentarserien «Playboy Murders», som tar for seg tragediene som rammet mange av kvinnene. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Modellen Holly Madison (41) ble for alvor lagt merke til da hun ble kjent som en av kjærestene til den avdøde Playboy-grunnleggeren Hugh Hefner på starten av 2000-tallet.

Hefner var kjent for å konstant være omslynget av unge kvinner, som han levde sammen med i den velkjente Playboy-villaen. På et tidspunkt var Madison hans hovedkjæreste.

«Drap og voldtekter»

Nå er hun en av hovedpersonene bak dokumentarserien «The Playboy Murders». Dokumentarserien har premiere mandag 23. januar på Discovery+ i USA og forteller historien om «drap, voldtekter, anklager og konspirasjonsteorier» som har preget Playboy-universet.

Playboy ble grunnlagt av Hugh Hefner allerede i 1953. Etter at Hefner døde 91 år gammel i 2017, har det blitt rullet opp stadig flere skandaler og rystende tragedier som rammet mange av kvinnene tilknyttet omgangskretsen hans.

REALITY: Bridget Marquardt, Holly Madison og Kendra Wilkinson ble kjent i realityserien «The Girls Next Door». Foto: NTB
REALITY: Bridget Marquardt, Holly Madison og Kendra Wilkinson ble kjent i realityserien «The Girls Next Door». Foto: NTB Vis mer

- Det er utrolig sterke historier fra det virkelige liv som kan skje hvem som helst, sier Madison til ET.

Partert i koffert

I «The Playboy Murders», kaster Madison lys over de tragiske dødsfallene til kvinner som en gang bar de ikoniske kaninørene.

Den første episoden handler om det brutale drapet på Jasmine Fiore (28).

15. august 2009 ble Jasmine Fiores nakne og parterte kropp funnet stappet i en koffert - og etterlatt i en søppelcontainer, skriver avisa New York Post.

SIKTET FOR DRAPET: Ryan Jenkis ble siktet for drapet på ekskona, men ble funnet død på et motellrom 23. august 2009 etter å ha tatt sitt eget liv. Foto: Wikipedia.
SIKTET FOR DRAPET: Ryan Jenkis ble siktet for drapet på ekskona, men ble funnet død på et motellrom 23. august 2009 etter å ha tatt sitt eget liv. Foto: Wikipedia. Vis mer

Politiet klarte i utgangspunktet ikke å identifisere liket, som manglet fingre og tenner, men brystimplantatene hennes, som ble fjernet under en obduksjon, innhold et serienummer.

Eksmannen etterlot et brev

Politiet i Los Angeles fikk samlet nok bevis til å sikte eksmannen Ryan Alexander Jenkin (32), ifølge avisa.

Da politiet kom for å arrestere 32-åringen, ble han funnet død på et motellrom, ifølge CBC News.

Politiet skal ha funnet et brev hvor eksmannen skal ha skrevet at han var ergerlig fordi han trodde hun var utro mot ham.

DOKUMENTAR: Holly Madison ruller opp flere saker i den nye dokumentarserien. Foto: NTB
DOKUMENTAR: Holly Madison ruller opp flere saker i den nye dokumentarserien. Foto: NTB Vis mer

- I omtrent halvparten av brevet beskrev han hvor mye han elsket henne, men han utdypet også hvor frustrert hun gjorde ham og at han følte seg veldig sjalu på noen av forholdene hennes, sa politimannen Bill Kohanek til CBS News.

Deler samme historie

New York Post skriver at selv om Holly Madison ikke kjente Fiore personlig, var begge blondiner med et strålende smil - og begge hadde en historie med å bli misbrukt av menn.

- Jasmine var et offer for en forferdelig forbrytelse og var involvert i et voldelig forhold, sier hun og fortsetter:

- Jeg var også i et voldelig forhold, men da sammen Hugh Hefner, som var emosjonelt og mentalt kontrollerende.

Hugh Hefner døde i 2017, 91 år gammel og var mest kjent for å ha grunnlagt bladet Playboy, ifølge Wikipedia.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer