DREPT: En australsk mann (23) og en amerikansk kvinne (24), har blitt funnet drept i en veikant i Canada. Video: CNN. Reporter: Christian Wehus. Vis mer

Avslører siste melding

Ett år etter Chynna Deese (24) og Lucas Fowler (23) ble drept, viser Chynnas mor den siste meldingen de utvekslet.

Publisert

For ett år siden fikk Sheila Deese beskjeden om at datteren hennes, Chynna, hadde blitt brutalt drept i Canada.

Amerikanske Chynna og den australske kjæresten hennes, Lucas Fowler, skulle forrige sommer på biltur gjennom Canadas ødemark.Dessverre kom de ikke langt før Chevroleten de kjørte, brøyt sammen langs motorveien i Alaska.

Da var de, ifølge australske News.au, rundt 20 kilometer unna bygda Liard Hot Springs.

Drepte tre personer

Tidligere på dagen hadde forbipasserende sett paret sitte langs veien og spise, og et ektepar hadde stoppet og spurt om de trengte hjelp med bilen. Fowler skal da ha sagt at han trodde han skulle klare å få den til å gå igjen selv.

Ekteparet de snakket med her, er de siste man er sikre på at hadde kontakt med paret før tenåringene Kam McLeod (18) og Bryer Schmegelsky (19) møtte på dem, og skjøt dem.

Kroppene til kjæresteparet skal ha vært så ille tilredt etter drapene at politiet ikke klarte identifisere dem før tre dager seinere.

Etter å ha drept Deese og Fowler, drepte også McLeod og Schmegelsky en 64 år gammel universitetsforeleser fire dager etter, før de to uker seinere ble funnet døde, etter å ha skutt seg selve 3000 kilometer unna der kjæresteparet ble funnet.

CANADA: De to candiske tenåringene Kam McLeod og Bryer Schmegelsky er mistenkt for trippeldrap, og er fortsatt på frifot. Video: AP / RCMPTV Vis mer

- Elsker deg!

Nå åpner Sheila seg om den siste gangen hun hadde kontakt med datteren sin, før hun fikk beskjed om at Chynna var blitt drept.

13. juli utvekslet de to noen meldinger, der Chynna fortalte at hun var glad for å være sammen med Lucas igjen, og at hun gledet seg til ferieturen deres.

- Det siste Chynna sa til meg var «Vi kommer ikke til å ha internett på en liten stund, så ikke bekymre deg mamma, jeg elsker deg», derfor var jeg ikke bekymret da jeg ikke hørte fra henne på en stund, sier Sheila til News.au.

Hun sier at det at de var på ferie i Canada også gjorde at hun ikke følte hun hadde noe å bekymre seg over. Chynna hadde fra før av reist til 13 ulike land, så da kunne ikke Sheila forstå at noe skulle skje med henne i Canada.

Vil ikke akseptere det

De tre søskene til Chynna sier til avisa at de fortsatt sliter med å takle sorgen, og at de ofte ikke vet hvordan de skal håndtere det.

Sheila forteller at hun av og til våkner, og ikke forstår hvordan hun skal komme seg igjennom dagen, og at hun vet at hun må akseptere at Chynna er borte.

- Jeg vil bare ikke akseptere at jeg aldri igjen skal få lov til å se henne, men jeg prøver å jobbe meg igjennom det.

Hun sier at hun ikke klarer å forstå at McLeod og Schmegelsky kunne ta livet av kjæresteparet, og at paret burde ha fått leve.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer