Avslørt av Gardermoen-ansatt

Drapsdømte Martina Sinahan (24) kidnappet datteren og tok flyet fra Gardermoen til New York. Der ventet Interpol på henne, etter at en norsk flyplassansatt tipset politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært den rene klappjakt på Martina Sinahan etter at hun onsdag stakk innom sin fem år gamle datters barnehage og stakk av med henne. 24-åringen er dømt for å ha tatt livet av sin nyfødte guttebaby, og fikk onsdag beskjed om at hun har mistet omsorgen for sin fem år gamle datter også. Det ble trolig for mye for den unge moren. I går morges gikk hun om bord i et Air France-fly på Gardermoen, og etter en mellomlanding i Paris kom hun til New York i går kveld. Hun rakk å ta av fra både Oslo og Paris før passnummeret hennes ble sperret. Men i New York stoppet flykten med den lille jenta.

Tatt av Interpol

På John F. Kennedy-flyplassen sto Interpol klar til å ta i mot rømlingen og datteren. Ved 20-tida i går kveld ble de to tatt hånd om av amerikanske immigrasjonsmyndigheter.

Det er ennå uklart om Martina Sinahan blir arrestert og begjært utlevert eller om hun bare blir satt på et fly tilbake til Sverige med eskorte.

Det var en ansatt på Gardermoen som kjente igjen Sinahan og meldte fra, men hadde hun kommet fram til New York litt tidligere ville hun trolig klart å ta seg inn i landet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer