Avslørt av heroinregnskap i leiligheten

En 33 år gammel mann er i Oslo tingrett dømt til ni års fengsel for salg og oppbevaring av 1,6 kilo heroin.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En 33 år gammel mann er i Oslo tingrett dømt til ni års fengsel for salg og oppbevaring av 1,6 kilo heroin. Han ble avslørt av et detaljert regnskap over salget, skrevet i notatbøker.

Mannen, en kurder, ble tatt med 59 gram heroin i lommen i 2006, skriver Aftenposten.no.

Da politiet ransaket leiligheten hans, fant de ytterligere 726 gram heroin - og en liste over kunder og regnskap over tidligere heroinsalg, skrevet på kurdisk.

De fleste av numrene på kontaktlisten var imidlertid uregistrerte kontantkort, så kun to av personene har blitt oppsporet på bakgrunn av listen.

En annen mann er dømt for uaktsomt heleri av 710.000 kroner i forbindelse med narkotikasalget. Han ble idømt seks måneders fengsel.

NTB

Fikk 9 års fengsel
33 år gammel mann er i Oslo tingrett dømt til ni års fengsel for salg og oppbevaring av 1,6 kilo heroin Foto: Knut Fjeldstad / SCANPIX
Fikk 9 års fengsel 33 år gammel mann er i Oslo tingrett dømt til ni års fengsel for salg og oppbevaring av 1,6 kilo heroin Foto: Knut Fjeldstad / SCANPIX Vis mer
DØMT: En kurder fikk ni års fengsel for heroinsalg i Oslo Tingrett i dag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer