Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Avslørt av penistatovering

En 60 år gammel svenske er dømt til seks års fengsel for overgrep mot sin sønns kjærester. Det var ord mot ord i saken, helt til en av ofrene kom på at 60-åringen hadde en tatovering på penis.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Voldteksmannen bodde sammen med sin sønn i en leilighet i Helsingborg. Der skal han i flere år ha voldtatt sønnes kjærester.

Overgrepene mot den første begynte når jenta var 15 år.

- Han bar meg inn på soverommet og slang meg ned på sengen. Etterpå tørket han av seg med et håndkle og ba meg ta et bad, har hun fortalt.

Jenta oppgir å ha blitt voldtatt en 50-talls ganger. En gang holdt han en en kniv mot strupen hennes mens han voldtok henne. Overgrepene skjede ofte når sønnen var bortreist.

Etter en stund ble det slutt mellom sønnen og jenta. Men faren ga seg ikke. Sønnens nye kjæreste ble også voldtatt.

- Jeg gråt hver gang, sa den 17 år gamle jenta i retten.

De to jentene bstemte seg for å anmelde mannen. Han nektet bestemt, og det var ord mot ord. Men da kom en av jentene på at han hadde en tatovering på penis. Politiet ba mannen kle av seg - og helt riktig - der var det en tatovering. Bilder av mannens tatoverte penis ble lagt fram i retten for å styrke jentenes troverdighet.

I går ble 60-åringen dømt til seks års fengsel i Helsingborgs tingrett. I dommen beskrives mannen som «hensynsløs».

De to jentene får tilsammen 300 000 svenske kroner i erstatning.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!