Avslørt av sex-video

Den Disneyworld-ansatte norske kvinnen anmeldte fire menn for gruppevoldtekt. Nå er hun selv arrestert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): De fire mennene hadde nemlig filmet sexakten, som foregikk ved et leilighetskompleks i tilknytning til Disneyworld i Orlando, Florida. Da politiet fikk se opptaket, ble den 26 år gamle kvinnen arrestert og siktet for falsk forklaring, skriver svenske Expressen lørdag. 

Under pågripelsen skal politiet også ha funnet en mindre mengde marijuana på kvinnen. 26-åringen arbeider ved fornøyelsesparken som del av et internasjonalt studieprogram. Det var mandag denne uken at den norske kvinnen fortalte politiet at fire franske studiekamerater hadde truet henne med seg til en leilighet og voldtatt henne. Bare timer etter det påståtte overgrepet gikk kvinnen på jobb, og forholdet ble ikke anmeldt før på ettermiddagen. Etter en ukes etterforskning valgte politiet fredag ettermiddag å arrestere den norske kvinnen. De fire mennene skal ha fremlagt et videoopptak som ifølge politiet viser at sexakten var frivillig.

- Ikke under noe tidspunkt sier kvinnen til mennene at de skal slutte, noe som strider med hennes politiforklaring, sa politiets pressetalsmann Jim Solomon til nyhetskanalen cbs4 fredag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer