Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Avslørt av sex-video

Den Disneyworld-ansatte norske kvinnen anmeldte fire menn for gruppevoldtekt. Nå er hun selv arrestert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): De fire mennene hadde nemlig filmet sexakten, som foregikk ved et leilighetskompleks i tilknytning til Disneyworld i Orlando, Florida. Da politiet fikk se opptaket, ble den 26 år gamle kvinnen arrestert og siktet for falsk forklaring, skriver svenske Expressen lørdag. 

Under pågripelsen skal politiet også ha funnet en mindre mengde marijuana på kvinnen. 26-åringen arbeider ved fornøyelsesparken som del av et internasjonalt studieprogram. 

Det var mandag denne uken at den norske kvinnen fortalte politiet at fire franske studiekamerater hadde truet henne med seg til en leilighet og voldtatt henne. Bare timer etter det påståtte overgrepet gikk kvinnen på jobb, og forholdet ble ikke anmeldt før på ettermiddagen. Etter en ukes etterforskning valgte politiet fredag ettermiddag å arrestere den norske kvinnen. De fire mennene skal ha fremlagt et videoopptak som ifølge politiet viser at sexakten var frivillig.

- Ikke under noe tidspunkt sier kvinnen til mennene at de skal slutte, noe som strider med hennes politiforklaring, sa politiets pressetalsmann Jim Solomon til nyhetskanalen cbs4 fredag.

SIKTET: En norsk 26-åring ble arrestert i Florida fredag, siktet for å ha løyet for politiet om en angivelig gruppevoldtekt. Kvinnen arbeider ved Disneyworld i Orlando, Florida, verdens største fornøyelsespark.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling