- Avslørt av SMS til profilert TV 2-reporter

En journalist i TV 2 har ifølge politiet vært den terrorsiktede hovedmannens hemmelige kjæreste. Tekstmeldinger og samtaler mellom de to skal ifølge politiet styrke siktelsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Politiet omtaler den profilerte TV2-reporteren som den terroristsiktedes kjæreste. Mannen som nå er terroristsiktet og utpekt som hovedmann i det PST mener var en plan om å sprenge USAs og Israels ambassade i lufta, er også siktet for å ha skutt mot huset til Dagsavisen-journalist Nina Johnsrud.

Dagbladet får bekreftet at det nettopp er TV2-reporteren som skal være mannens alibi den aktuelle natta det ble skutt mot huset til journalisten.

Til det ordinære politiet skal 29-åringen ha nektet å fortelle hvem som var hans alibi, men terroristjegerne i PST skal etter det Dagbladet erfarer verifisere at 29-åringen virkelig var sammen TV2-profilen.

Intimt forhold Da den 29 år gamle nordmannen av pakistansk opprinnelse ble framstilt for varetektsfengsling i Oslo tingrett i går, oppga han å være gift. Men det var ikke samtalene med hans pakistansk kone som har interessert Politiets Sikkerhetstjeneste.

Da de i sommer intensiverte overvåkingen av 29-åringen, oppdaget de at han hadde et intimt forhold til en kvinnelig TV-journalist.

Knust

TV2-reporteren skal ha blitt helt knust da det gikk opp for henne hvilken sentrale rolle hun har i terrorsiktelsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.