Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Avslørt på internett

TV-kjendisen er mistenk for sex-trakassering mot en kvinnelig kollega i Sveriges Television. Nå avsløres navnet hans på diskusjonsgrupper på nettet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hittil har identiteten til den kjente TV-profilen vært skjult. Han er anklaget for sextrakassering mot en kollega som han tidligere har hatt et forhold til. Til politiet har kvinnen fortalt at mannen har befølt henne og kledd av seg for henne på jobben, etter at forholdet var avsluttet.

Diskutert på nettet

Saken er viet stor spalteplass i svenske aviser. Mannen som er regnet et av de mest velkjente ansiktene på svenks TV, har hele tiden hevdet sin uskyld. Men nå verserer navnet hans på en rekke diskusjonsgrupper på internett. Diskusjonen går høyt om mannens forhold til andre kvinner. En kvinnen som kaller seg Lena, skriver blant annet dette:

- Hvis det er noen som lurer på hvem mannen som har sex-trakassert en kvinne i SVT er, så kan jeg avsløre at det dreier seg om XX (navnet på mannen). Flere andre kollegaer på TV har blitt utsatt for det samme presset, men ikke våget å stå frem.

Selv sier mannen dette om anklagene på nettet:

- Jeg er ikke overrasket over at dette skjer. Men jeg er lei meg for det. Jeg vet jo at jeg ikke har gjort noe galt.

SVT er nå i gang med en egen internutredning for å finne ut hva som har hendt. Svensk politi etterforsker saken på vanlig måte.