<strong>GJEMT I GULVET:</strong> De nærmere 200 000 sigarettene var gjemt i gulvet på den latvisk-registerte bobilen. Foto: TOLLVESENET
GJEMT I GULVET: De nærmere 200 000 sigarettene var gjemt i gulvet på den latvisk-registerte bobilen. Foto: TOLLVESENET Vis mer

Avslørte 198 200 sigaretter i bobil

Smuglerne kom ikke gjennom tollernes filter på Svinesund.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert


(Dagbladet.no): Tollerene på Svinesund fikk fredag snusen i et kjempeparti sigaretter.

Det var i 19-tida at en latvisk-registert bobil ble stoppet på vei inn til landet. Etter at bilen ble skannet ble det avslørt noe som lå gjemt i gulvet på bobilen. Tollerne brøt opp gulvet ble det avdekket hele 198 200 sigaretter av merket L&M, skriver Tollvesenet på sine hjemmesider.

- Dette er det største beslaget av sigaretter på Svinesund så langt i år. Beslaget utgjør forsøk på å unndra 520 000 kroner i avgifter, opplyser kontorsjef Wenche Fredriksen i grensekontrollen på Svinesund.

I dag tidlig ble det også gjort to større alkohobeslag. Beslagene ble gjort på riksveg 106 ved Stommen i Aremark. Den ene bilen var svenskregistrert og ble kjørt av en chilensk statsborger. I bilen fant tollerne 713 liter øl , 312 liter vin og 38 liter brennevin.

Den andre bilen hadde stjålne svenske kjennetegn. Der ble det beslaglagt 1 320 liter øl og 75 liter vin. Føreren av bilen var en polsk statsborger som er en gammel kjenning av Tollvesenet.

<strong>OVER KVOTA:</strong> Beslaget utgjør forsøk på å unndra 520 000 kroner i avgifter. Foto: TOLLVESENET
OVER KVOTA: Beslaget utgjør forsøk på å unndra 520 000 kroner i avgifter. Foto: TOLLVESENET Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer