Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Avslørte attentatplaner mot dronning Elizabeth

Britisk politi har pågrepet fire unge menn som planla å drepe dronning Elizabeth med kniv, skriver London-avisa The Sun.

TERRORMÅL: Dronning Elizabeth. Foto: Suzanne Plunkett  / Reuters / NTB Scanpix
TERRORMÅL: Dronning Elizabeth. Foto: Suzanne Plunkett / Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De fire mennene, som er i alderen 19 til 27 år, er ifølge avisa radikale islamister og ble pågrepet torsdag og fredag på adresser i London-området.

Knivangrep
Politiet har ifølge medieopplysninger bekreftet at de pågrepne er siktet for terrorplaner, men vil ikke bekrefte at dronning Elizabeth var målet. Men ifølge The Sun planla de fire mennene å angripe dronningen med kniv under en minneseremoni for falne fra første og andre verdenskrig i Royal Albert Hall i London lørdag.

«Keep calm, and carry on» Politiet sier i en uttalelse at pågripelsene var del av en pågående etterforskning av «islamistrelatert terrorisme».

The Sun skriver også at dronningen har blitt informert om truslene men at hun likevel vil gjennomføre sine offentlige oppdrag i helgen som opprinnelig planlagt.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media