Avslørte seg selv på nettet

Nå blir «Sexy Tore» tatt av forsikringsselskapet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Forsikringsselskapet Gjensidige jakter på bloggeren «Sexy Tore» etter at han avslørte seg selv i et innlegg på Mercefreaken.com 10.januar.

I innlegget «Gledelig påkjørsel», som nå er fjernet, skryter han om hvordan han etter en bilkollisjon gikk løs på bilen sin med slegge før takstmannen kom, skriver Aftenposten.

«Endelig nytt panser»

«Jeg ble påkjørt av en fjott i Loholt alle før helgen. Han overholdt ikke høyreregelen.»

«Yes, endelig får jeg nytt panser og ny dør som hadde stensprang og rust i fremkant. Jeg er så glad så glad...», skriver bloggeren.

Han nevner også navnet på verkstedet som skal fikse bilen hans. Det gjør det enda enklere for Gjensidige å oppspore ham.

- Med så mye informasjon blir det enkelt å finne frem til takstmannen som vurderte skaden. Tipset fikk en av våre utredere av politiet. Kanskje er det et annet forsikringsselskap som er svindlet. Da sender vi opplysningene videre, sier informasjonsdirektør Øystein Thoresen til avisa.

Bloggeren vil bli politianmeldt dersom de klarer å identifisere ham.

 SKRØT AV SVINDEL: «Sexy Tore» i debattinnlegg på Mercefreaken.com. Faksimile: Mercefreaken.com
SKRØT AV SVINDEL: «Sexy Tore» i debattinnlegg på Mercefreaken.com. Faksimile: Mercefreaken.com Vis mer

Tar avstand fra svindel

Det er første gang Thoresen opplever at en forsikringssvindler avslører seg selv skriftlig på nett. Innehaver av Mercefreaken.com, Michael Nielsen, sier at de gjerne hjelper politiet med å avsløre gjerningsmannen og at nettstedet tar avstand fra svindel.

Svarene under innlegget fra «Sexy Tore» inneholdt ulike reaksjoner, fra de som applauderte svindelen til de som tok avstand.

Selve avsløringen av «Sexy Tore» skapte reaksjoner i forumet søndag.