GRØNT: En stor cannabisplantasje er avslørt ine i et fjellanlegg på Strømmen. Dette bildet er tatt av politiet under en tidligere avsløring av en cannabisplantasje i Oslo. Foto: Politiet
GRØNT: En stor cannabisplantasje er avslørt ine i et fjellanlegg på Strømmen. Dette bildet er tatt av politiet under en tidligere avsløring av en cannabisplantasje i Oslo. Foto: PolitietVis mer

Avslørte stor cannabis-plantasje inne i fjell

På Strømmen utenfor Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har avslørt en stor cannabisplantasje gjemt inne i et fjellanlegg på Strømmen. Det bekrefter operasjonsleder i Asker og Bærum politidistrikt, Magne Osvold til Dagbladet.

Cannabisplantasjen er funnet på Stømmen i Romerike politidistrikt. Men det er Asker og Bærum politidistrikt som etterforsker saken, fordi den hadde sitt utspring i en ransakelse på et industriområde i Asker.

Etter at en boligalarm gikk av ved et industriområde i området, rykket politiet ut, og kjente en lukt som gjorde at de konkluderte med at det måtte være cannabisplanter i nærheten.

Kjelleren full Lukta førte dem til et bolighus i området, der politiet fant flere kjellerrom fulle av cannabisplanter. Overetasjen ble brukt til tørking av plantene.

En 49 åring politiet traff på i huset, ble umiddelbart pågrepet, siktet for grov narkotikakriminalitet, skriver Asker og Bærum Budstikke.

Politiet kom deretter over opplysninger som pekte mot et annet, større produksjonsanlegg på Strømmen.

Gikk i fella Politiet fant frem til fjellanlegget, som var fullt av cannabisplanter. Det var imidlertid ikke folk på stedet.

Dermed satte politiet seg for å vente. Onsdag i forrige uke kom to menn, på 34 og 21 år, og låste seg inn i plantasjen.

Alle de tre pågrepne har erkjent hel eller delvis straffskyld i saken, skriver Budstikka.