Avslutter arbeidet etter mulig skyting

Politiet har ikke funnet spor etter skyting på Skjetten, men kan ikke avvise skudd er blitt løsnet.

SKJETTEN: Politiet fikk i ettermiddag melding om at det var avfyrt skudd mot et rekkehus i Skjetten, men det kan foreløpig ikke meldes om noen personskader. Video: Frank Karlsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Politiet har avsluttet sine undersøkelser på Skjetten, og melder at det er ingenting som tyder på at skarpe skudd ble avfyrt på stedet mandag ettermiddag.

Det melder Øst politidistrikt på Twitter.

Politiet kan fremdeles ikke avvise at skudd faktisk ble avfyrt på stedet, men forteller at lydene de fikk melding om mest sannsynlig dreier seg om slag mot ei rute som knuste, ifølge operasjonsleder Terje Marstad.

Etterlyste mann og drosje

Tidligere mandag kveld etterlyste politiet en mann og en drosje som forlot det aktuelle stedet kort tid etter at meldingene om skudd kom til politiet.

I 20-tida fortalte politiet at de hadde fått kontakt med den aktuelle drosjesjåføren, som forteller at han kjørte en mann vekk fra stedet.

Politiet mener det kan være samme mannen de etterlyste tidligere i kveld, men har ikke kommet i kontakt med denne mannen ennå, forteller operasjonsleder Marstad.

Politiet etterforsker saken per nå som skadeverk på eiendom.

Knust rute

Etter å ha fått flere meldinger om mulig skyting på Skjetten, rykket politiet ut med store mannskaper. Etter undersøkelser på stedet fant politiet en bolig med en knust rute.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer