IKKE OPPKLART: Dung Tran Larsen-etterforskningen skal avsluttes. legges Foto: Marit Hommedal / SCANPIX .
IKKE OPPKLART: Dung Tran Larsen-etterforskningen skal avsluttes. legges Foto: Marit Hommedal / SCANPIX .Vis mer

Avslutter Dung-etterforskningen

Usikkert om den henlegges.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet legger etter planen bort etterforskningen av forsvinningen til Bergens-kvinnen Dung Tran Larsen i neste uke. Men de ønsker ikke å kommentere om det ligger an til en henleggelse.

Den 22-årige tobarnsmoren ble meldt savnet 20. juli 2007, men politiet har en teori om at hun ble drept 23. juli.

- Vi mangler bare noe rapportskriving før vi skal konkludere og sende saken fra oss, sier politiinspektør Tore Salvesen ved Laksevåg politistasjon til Bergens Tidende.

Ektemannen er siktet for forsettlig drap og frihetsberøvelse i saken, sammen med sin bror, mor og far. Ektemannen er skuffet over avgjørelsen om å avslutte etterforskningen.

- For meg er det fortsatt mye usikkerhet omkring saken. Dung kan være i live ett eller annet sted, sier ektemannen gjennom sin advokat, Frode Skogvold.

Politiet ønsker ikke å opplyse om hva som er kommet fram i de siste måneders etterforskning, utover at det er lite nytt som er tilført.

Politiets påtaleansvarlige, politiinspektør Sidsel Isachsen, vil etter planen snart motta etterforskningsdokumentene, for så å sende sin innstilling til statsadvokaten, som igjen sender den videre til Riksadvokaten.

Politiinspektør Salvesen ønsker overfor Bergens Tidende ikke å kommentere om saken går mot en henleggelse.

NTB

FORSVUNNET: 
Thi Phuong Dung Tran Larsen (22) forsvant fra sitt hjem i Loddefjord i Bergen 14 juli i år.
Foto: Politiet / SCANPIX
FORSVUNNET: Thi Phuong Dung Tran Larsen (22) forsvant fra sitt hjem i Loddefjord i Bergen 14 juli i år. Foto: Politiet / SCANPIX Vis mer