Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Avslutter leting etter jente (9)

Ingen er meldt savnet etter at en jente skal ha blitt dratt inn i en bil i Bergen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet i Bergen satte torsdag kveld inn store styrker for å finne en 9 år gammel jente, som skulle ha blitt dratt inn i en bil av en mann.

Ved 23-tida var fortsatt ingen meldt savnet, og politiet hadde heller ikke noe navn å gå etter. Aksjonen ble dermed avsluttet.

- Det var to 13 år gamle jenter som så en bukseløs mann trekke 9-åringen inn en bil på Åsane, utenfor Bergen. De to kjente jenta som skal være bortført, kun av utseende. De løp hjem til mora til den ene og sa ifra, som igjen varslet politiet, sa informasjonsleder i Hordaland politidistrikt, Trygve Hillestad, til TV 2 Nyhetene torsdag kveld.

Mannen skal ha vært iført blå t-skjorte, bukseløs, med bleket hår som står rett opp og er ca 1.75 meter høy. Jentene meldte om hendelsen på Kråvasslia på Flaktveit i Bergen ved 18.30-tida.

- Når nå ingen er meldt savnet, antar vi at det ikke har vært noen kidnapping. Derfor avslutter vi aksjonen for i natt, men vi utelukker ikke saken helt, sier operasjonsleder Svein Bruarøy ved Hordaland politidistrikt til Dagbladet.no.

De to trettenåringene opplyste at de løp da mannen nærmet seg sakte i bilen, og at han holdt hånda over munnen på niåringen, slik at hun ikke kunne skrike, da han dro henne inn i den.

- Vi prøvde å få tak i bilnummeret, men klarte det ikke, sa de to til nettavisen.no

Politiet lette torsdag kveld etter en hvit, rusten bil i Åsane-området.