Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Avslutter letingen etter Fred Alexander (21)

Forsvant etter nyttårsfeiring første nyttårsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Et videokamera fanget opp Fred Alexander Svorkmo på bussterminalen ved Galleri Oslo mellom 04.16 og 04.17 natt til første nyttårsdag.

- Vi har ingen indikasjoner på at det har skjedd noe kriminelt, sier operasjonsleder Sven Røsaker i Søndre Buskerud politidristrikt til Dagbladet.no.

Inne på bussen ble bankortet hans brukt, og bussjåføren har forklart at han vekket en mann i Kongsberg, og at denne mannen egentlig skulle av i Drammen.Vitner har observert 21-åringen da han gikk av bussen i Kongsberg 06.00 den morgenen.

Siden har ingen sett han.

Letingen etter mannen har foregått med hunder og politihelikopter både i Kongsberg og Drammen. Frivillige fra Røde Kors, Sivilforsvaret, Norsk Folkehjelp og Norske Redningshunder har vært med i letingen. I dag avsluttet politiet aksjonen.

- Vi har besluttet å innstille aksjonen inntil vi får nye opplysninger. Da starter vi opp igjen, sier Røsaker.

Politiet har gjennomsøkt store områder. Ingen nye tips å jobbe videre med har kommet inn etter at bildet av den savnede 21-åringen har blitt vist i media, og det er grunnen til at politiet nå avslutter letingen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media