Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Avslutter letingen etter savnet 18-åring på Sotra

Politiet antar at mannen er omkommet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

18-åringen ble meldt savnet etter et trafikkuhell på Sotra vest for Bergen torsdag.

- Vi avslutter selve redningsaksjonen og går nå over i søk etter en antatt omkommet person, sier operasjonsleder Kjersti Eidsnes i Hordaland politidistrikt til NRK.

Undervannsbåt 18-åringen forsvant fra stedet etter at han og en kamerat var involvert i et trafikkuhell på Ekerhovd på Sotra tidlig torsdag. Begge stakk fra stedet før politiet kom, men kameraten (17) meldte seg senere.

- Det var mistanke om ruskjøring da vi oppdaget ulykken, så det kan ha vært derfor 18-åringen stakk av, sa operasjonsleder Eidsnes til NTB fredag.

Søkeområdet ble utvidet lørdag, og letingen foregikk blant annet i terrenget litt vekk fra sjøen.

Til sammen 180 personer i letingen, blant dem 65 frivillige. Personell fra Norsk Folkehjelp, Røde Kors, Sivilforsvaret og Norske Redningshunder deltok i søket, som blir gjenopptatt søndag.

- Vi vil ha en undervannsbåt som skal søke på sjøen. Parallelt med dette skal vi drive etterforskning og etterretning, sier Eidsnes til Bergens Tidende.
NTB

Lik Dagbladet på Facebook