Avslutter søk etter gutt som skal ha falt fra kano. Dykkere fant savnedes T-skjorte

Mindreårig gutt skal ha falt ut av kano.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En mindreårig gutt skal ha falt ut av en kano og havnet under vann i Gjerstadvannet i Gjerstad kommune i Aust-Agder. Politiet fikk melding om ulykken klokken 18.46.

- Da er søket etter den saknede avsluttet for kvelden uten funn. Nytt søk i morgen formiddag. Den savnedes t-skjorte ble funnet av dykkere, skriver Agder politidistrikt på Twitter like etter klokka 22.00 i kveld.

Dykkere gikk i vannet en time etter politiet fikk meldingen. Gutten og en annen skal ha vært i en kano som veltet. Den ene klarte å svømme til land, mens den andre gutten gikk under, opplyser politiet på stedet, ifølge Agderposten.

Ulykken skjedde nedenfor Egdehall asylmottak innerst ved Gjerstadvannet.

- Det er en gutt fra mottaket for enslige mindreårige asylsøkere i Gjerstad som er savnet, opplyste politiet på Twitter.

I tillegg til dykkerne, søker også flere båter etter gutten, melder NRK. Et ambulansehelikopter har også landet i nærheten. Et kriseteam fra Gjerstad kommune er sendt til asylmottaket, som ble hasteåpnet for 30 enslige mindreårige asylsøkere i sommer på grunn av stort nasjonalt behov.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.