Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Avslutter søkene i løpet av helga

Politiet i Kristiansand regner med å avslutte det siste søket i vannet 2. stampe i løpet av helga. Finner de ikke noe mer før den tid, avsluttes søkene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet er ferdig med den ekstra gjennomsøkingen i både 3. stampe og i Svarttjønn. I kveld var det kun søkene i 2. stampe som fortsatte. Kriminalsjef Arne Pedersen i Kristiansand politidistrikt forteller til NTB at politiet så langt ikke har funnet noe av interesse.

Pedersen føler ikke at de står foran noe gjennombrudd i jakten på den eller de som drepte åtte år gamle Stine Sofie Sørstrønen og tiårige Lena Sløgedal Paulsen.

-Vi er i ferd med å identifisere to nye personer som var i Baneheia, men fortsatt er det mer en sju-åtte personer som er observert i området, som vi ikke vet hvem er. Selvfølgelig kan det hende at det er gjort flere observasjoner av en og samme person, men det er fortsatt personer som var i Baneheia, som vi ikke kjenner identiteten til, forteller Pedersen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media