Avtalte barnevoldtekter i nett-chat

Tre menn planla å overfalle to navngitte søstre på vei til skolen i Storbritannia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): David Beavan (42), Alan Hedgcock (41) og Robert Mayers (42) skal ha kommet med referanser til drapene på 10-åringene Holly Wells og Jessica Chapman som rystet Storbritannia i 2002 da de nylig planla sine egne forbrytelser.

På et nettsted med incest-tematikk gjorde de tre mennene en detaljert avtale om å misbruke to søstre på 13 og 14 år seksuelt, melder BBC News. De tre hadde aldri møttes før de i den rystende chatten ble enige om å forgripe seg på barna på skoleveien.

Planleggingen var kommet så langt at de omtalte to navngitte jenter, nøyaktig hvor de skulle overfalles og hva mennene skulle gjøre med dem.

Det er første gang i britisk historie at logger fra en chattekanal blir brukt som bevis for å dømme pedofile seksualmisbrukere før overgrepet har blitt begått.

- Dere siklet over tanken på å dra med disse barna inn i skogen og voldta dem. Chatten var ytterligere krydret med byttingen av overgrepsbilder av barn, uttaler dommer Geoffry Rivlin ifølge BBC News.

Mennene ble arrestert da David Beavan troppet opp på politistasjonen for å fortelle om planen. Han hevdet at han var på politiets side og prøvde å lure andre pedofile i en felle, men ble aldri trodd av retten, og blir i stedet karakterisert som hovedmann.

De tre mennene ble dømt til forvaring, en tidsubestemt straff, med minstetid på 11 år for Beavan og 8 år for de to andre seksualforbryterne.

PEDOFIL KONSPIRASJON:David Beavan (t.h.), Alan Hedgcock og Robert Mayers planla å voldta to 13-14 år gamle søstre i skog ved skoleveien. Overgrepene ble avverget. Foto: SCANPIX
PEDOFIL KONSPIRASJON:David Beavan (t.h.), Alan Hedgcock og Robert Mayers planla å voldta to 13-14 år gamle søstre i skog ved skoleveien. Overgrepene ble avverget. Foto: SCANPIX Vis mer
Avtalte barnevoldtekter i nett-chat