Avverget terror mot Manchester United

Britisk politi har avverget en selvmordsaksjon på Manchester Uniteds hjemmebane Old Trafford, der flere terrorister skulle sprenge seg selv i lufta kommende lørdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Annonse

Terroristene hadde allerede skaffet seg billetter til Uniteds hjemmekamp mot Liverpool lørdag, skrev den populære London-tabloiden The Sun mandag. Ifølge en polititalsmann kunne tusener av mennesker ha mistet livet, hvis planen var blitt satt ut i livet.

Politiet arresterte mandag ti personer i razziaer mot angivelige terroristceller i Nord- og Midt-England. Sju av de arresterte, som er av nordafrikansk og irakisk-kurdisk opprinnelse, ble pågrepet under en aksjon i Manchester-området, opplyste polititalsmannen.

NTB-AFP

TATT: Sju av de arresterte, som er av nordafrikansk og irakisk-kurdisk opprinnelse, ble pågrepet under en aksjon i Manchester-området.
TERRORMÅL: Lørdagens toppkamp mellom Manchester United og Liverpool skal ha vært terroristenes mål. Både John Arne Riise og Ole Gunnar Solskjær er på lagene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer