Avviser at ektemann har forklart seg om krangel før Janne Jemtland ble drept

Politiet er tause om motivet til Janne Jemtlands ektemann.

JANNE JEMTLAND: Innlandet politidistrikt ved politiadvokat André Lillehovde van der Eynden og etterforskningsleder Trond Blikstad orienterer om status i etterforskningen og tidslinjen frem mot hovedforhandling. Video: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HAMAR (Dagbladet): På kvelden 28. desember i fjor var drepte Janne Jemtland (36) og hennes drapssiktede ektemann (47) på romjulsfest på samfunnshuset Veldrom i Brumunddal.

Deretter tok hun og ektemannen taxi sammen hjem. Kort tid etter mener politiet at Jemtland ble drept av ektemannen med et pistolskudd mot hodet, opplyser de på en pressekonferanse i dag.

De mener ektemannen skjulte liket og sentrale spor etter drapshandlingen.

Avkrefter krangel-forklaring

Politiet er imidlertid fortsatt tause om motiver for drapshandlingen, selv om den drapssiktede ektemannen til sammen har forklart seg i elleve avhør til politiet som både vitne og siktet.

Tidligere har lokalavisa Hamar Arbeiderblad skrevet at mannen i avhør har forklart at han kranglet med kona før hun døde og at dette skal ha ført til situasjonen.

Dette avviser politiadvokat André Lillehovde van der Eynden.

- Hamar Arbeiderblad skrev at de var kjent med at ektefellen hadde forklart i avhør at det hadde vært krangel på stedet der de var. Det kan jeg avkrefte. Det har han ikke forklart, sier van der Eynden til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer