Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Avviser hallikanklage

TRONDHEIM (Dagbladet.no): Tom Ketil Krogstad erklærer seg ikke straffeskyldig. I dag startet den pikante Club 4-saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tom Ketil Krogstad (35) og hans 41-årige samboer erkjente ikke straffeskyld da retten ble satt i Trondheim byrett klokka 09. Deretter startet rettens gjennomgang av saksdokumentene som fortsatte etter lunsjpausen som sluttet i 12.45-tida. Det var meningen at Krogstad skulle forklare seg for retten som den første av i alt tre tiltalte. Alle forklaringene ble i ettermiddag utsatt til i morgen.

I dag tidlig svarte den tidligere markedssjefen Rune Andersen (34) ja på alle tiltalepunktene. Andersen og Krogstad var gode Club 4-kompanjonger, men er nå bitre fiender som slenger sterke beskyldninger mot hverandre.

4600 medlemmer i sexklubb

Advokat Trygve Staff forsvarer Rune Andersen.

- Min klient erkjenner å ha gjort det politiet beskylder ham for. Hvis handlingene er straffbare, legger han seg helt flat. Men her fins det juridiske grenseoppganger som gjør at det slett ikke er sikkert at han har gjort noe ulovlig, forklarer Staff.

Det gjelder blant annet tiltalen for å ulovlig ha servert alkohol.

Alle de tre tiltalte blir beskyldt for hallikvirksomhet. De har vært frontfigurer for sexklubben Club 4 i Trondheim sentrum som i en årrekke har terget på seg politiet. Klubben har ifølge Krogstad 4600 medlemmer, og politiet mener at det er begått en rekke kriminelle handlinger i forbindelse med klubben.

Privat sexfilm

Andersen erkjenner å ha hatt med prostitusjon å gjøre, men hevder samtidig at Krogstad og samboeren er Trondheims store halliker. Krogstad hevder at Andersen er en stor hallik, løgner og bedrager. Selv erkjenner han ingen som helst straffskyld i de forhold han er tiltalt for.

Krogstad og Andersen er også tiltalt for å ha arrangert live sexshows, vist ulovlige sexfilmer og bedrevet ulovlig salg av alkohol.

I løpet av rettssaken vil det bli ført 22 vitner - deriblant politifolk, Club 4-medlemmer og gjester og styrelederen på Nedre Elvehavn Atrium (Trondheims svar på Aker Brygge) hvor en av leilighetene skal ha blitt brukt som bordell. Det vil bli vist private sexfilmer og -bilder i løpet av rettsforhandlingene.

Les mer om rettssaken i morgendagens Dagbladet.no.

HALLIKTILTALT: Rettssaken mot lederen for sexklubben Clob 4, Tom Ketil Krogstad, startet i Trondheim byrett i dag. Her poserer han med sine medarbeidere under festlige omstendigheter i den omstridte klubben.
Hele Norges coronakart