Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Avviser planer om å doble el-prisen

Miljøvernminister Guro Fjellanger avviser at regjeringen har planer om å doble el-prisen. - Det er helt ukjent for meg, slo hun fast i formiddag da Fremskrittspartiets Vidar Kleppe ville vite om regjeringen har slike planer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I Stortingets muntlige spørretime i dag ville ikke miljøvernministeren gå nærmere inn på hvilke planer regjeringen har i forhold til eventuelle økte strømpriser.

  - Vi kommer tilbake til disse spørsmålene i en bred sammenheng i forbindelse med to stortingsmeldinger ved påsketider - oppfølgingen av Kyoto-avtalen og grønn skattekommisjon, sa Fjellanger.

Forbrukerkrise

Et energiutvalg vil dessuten komme med sin innstilling til sommeren med en helhetlig gjennomgang av hvordan Norge bør dekke sitt energibehov.

  - Spørsmålet her i landet er om vi på energiområdet har en produksjons- eller forbrukerkrise. Jeg heller mot det siste, sa miljøvernministeren.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!