Donald Trump:

Axios: - Jeg bestemmer fortsatt

Ekspresident Donald Trump er ventet å holde sin første tale siden han forlot Det hvite hus førstkommende søndag. - Jeg bestemmer fortsatt, er Trumps budskap i talen ifølge nettstedet Axios.

EKSPRESIDENT: Donald Trump skal ifølge flere amerikanske medier holde en tale på et konservativt møte på søndag. Det blir ekspresidentens første tale siden han forlot Det hvite hus. Foto: AFP/NTB.
EKSPRESIDENT: Donald Trump skal ifølge flere amerikanske medier holde en tale på et konservativt møte på søndag. Det blir ekspresidentens første tale siden han forlot Det hvite hus. Foto: AFP/NTB. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I helga ble det kjent at USAs tidligere president Donald Trump skal holde sin første tale siden han forlot Det hvite hus på et toppmøte i Florida førstkommende søndag.

Det opplyser en kilde til nyhetsbyrået AFP. Også CNN og nyhetsnettstedet Axios melder dette.

Talen holdes på Conservative Political Action Conference (CPAC) i Orlando i Florida, som er et av USAs største årlige konservative møter.

- Partiets framtid

Det republikanske partiets framtid er blant teamene Trump vil prate om på toppmøtet, ifølge AFP og CNN.

Som følge av valgfuskpåstandene til Trump, samt angrepet på Kongressen i USA i 6. januar, har en rekke sentrale republikanske topper snudd ryggen til Trump.

Det er også full ordkrig mellom Republikanernes leder i Senatet, Mitch McConnell, og tidligere president Donald Trump etter at McConnell langet ut mot ekspresidenten etter riksrettssaken.

McConnell ønsket ikke å dømme sin tidligere president i riksrettssaken, men kom med en knusende tale der han mente det var bevist over enhver tvil at Donald Trump var «praktisk og morals ansvarlig for å provosere fram» det voldelige angrepet fra Trump-tilhengere mot Kongressen 6. januar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer