- Ba 15-åring om å drepe kamerat

Småbarnsmor siktet for å ha bedt 15 år gammel jente om å drepe.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I går ble den 34 år gamle kvinnen fra Arendal siktet for å ha inngått drapsforbund med jenta. Kvinnen skal ha bedt tenåringsjenta om å dope ned og drepe en 38 år gammel kamerat. For jobben skulle hun få 10.000 kroner, skriver VG i dag.

38-åringen er en tidligere venn av kvinnen og ble i sommer siktet for å ha tent på et hus sammen med småbarnsmoren.

- Jeg var helt uforberedt på at noen kunne ha slike planer, og må jo innrømme at jeg er skremt, sier mannen til VG.

Kvinnen skal i lang tid ha hatt økonomiske problemer. I april solgte hun huset til sin daværende kjæreste. Hun skal ha ment at hun fikk urettferdig lite for huset og dette skal være motivet for at hun få måneder senere skal ha tent på huset som brant ned, mener politiet.

Kvinnen ble raskt siktet for å tent på huset, og sa i avhør at det var hennes 38 år gamle kamerat som sto bak. Mannen ble også siktet i saken.

Politiet mener nå at konflikten har utviklet seg til noe enda mer alvorlig. Kvinnen skal ha sendt flere tekstmeldinger til den 15 år gamle jenta der hun ber om hjelp til å ta livet av mannen.

- Kvinnen er siktet for å ha inngått drapsforbund med den 15 år gamle jenta. Målet er etter politiets oppfatning mannen som kvinnen er siktet for å ha satt fyr på et hus sammen med, sier etterforskningsleder Jens Martin Reiersølmoen til VG.

Politiet fikk kjennskap til tekstmeldingene etter at 15-åringen viste dem til en voksen person. Kvinnen nekter straffskyld.