SUKSESS: Planen til Zack Brown om å be om støtte til å lage potetsalat på Kickstarter, har mildt sagt blitt en suksess.
SUKSESS: Planen til Zack Brown om å be om støtte til å lage potetsalat på Kickstarter, har mildt sagt blitt en suksess.Vis mer

Ba om 60 kroner til å lage potetsalat - har snart fått 240 000 kroner

Lover å invitere hele internett på fest.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NEW YORK (Dagbladet): Det tok fullstendig av da Zack Brown fra Ohio i USA som en spøk ba om støtte på kronerullingssiden Kickstarter i forrige uke.

Totalt ba han om 10 dollar (om lag 60 kroner) for å lage potetsalat.

- I grunnen skal jeg bare lage potetsalat. Jeg har ikke bestemt meg for hvilken type ennå, skriver han på Kickstarter-siden, som brukes av mange kunstnere, musikere og filmskapere som ønsker støtte til store og små prosjekter.

Brown lovte heller ikke mer enn å si takk på prosjektets hjemmeside og å si bidragsyternes navn høyt mens han laget matretten. Likevel har han i skrivende stund samlet inn nær 40 000 dollar (om lag 240 000 kroner) etter at prosjektet har gått en viral seiersrunde på nettet. Fortsatt har også folk 25 dager til på å støtte prosjektet.

- Jeg vet ærlig talt ikke hva som er realistisk lengre. Kjøkkenet mitt er for lite! Jeg vil leie et feststed og invitere hele internett på potetsalatfest (bare de som har gitt 10 dollar eller mer får komme inn på kjøkkenet). Internett elsker potetsalat! La oss vise dem at potetsalat elsker internett, skriver han i en oppdatering på Kickstarter-siden.

Ifølge New York Daily News hadded aldri Brown regnet med at tulleprosjektet ville gå så langt.

- Jeg tror folk responderer på muligheten til å komme sammen om noe som er like deler absurd og hverdagslig. Potetsalat er ikke kontroversielt, men det ser ut til å samle oss alle, sier Brown.