Australia:

Ba om hjelp etter dette

Gjorde en merkelig oppdagelse på badet.

SER DU HVA DETTE ER? En australsk kvinne skjønte ikke hva hun hadde oppdaget på badet. Nå tror hun at hun har løst gåten. Foto: Privat / Facebook
SER DU HVA DETTE ER? En australsk kvinne skjønte ikke hva hun hadde oppdaget på badet. Nå tror hun at hun har løst gåten. Foto: Privat / Facebook Vis mer
Publisert

Forvirringen herjet lenge i en australsk rengjøringsgruppe på Facebook etter at en kvinne oppdaget noe uvanlig i huset sitt.

Da hun skulle vaske huset, oppdaget hun nemlig det som ligner på bønner på baderomsgulvet.

Kvinnen ble så overrasket og klarte ikke å forstå hva det var hun hadde funnet. Hun ba derfor om hjelp i en lukket gruppe på Facebook. Medlemmene av Facebook-gruppa kom med mange teorier, og mente det kunne være alt fra hudrester til larver, skriver News.com.

«Det ser ut som det som havner i bleia etter at barna har spist for mye druer», skriver en.

«Det ser ut som noens hud har falt av», skriver en annen.

Alle teoriene viste seg imidlertid å være feil. Etter å ha gjort litt research, kunne kvinnen selv informere om hva det var: Maurpuppe.

- Jeg har i etterkant oppdaget (og drept) tre store, svarte maur som vandret rundt baderomsvinduet mitt til forskjellige tider, så jeg konkluderer med at det er maurpuppe, skriver hun i en oppdateirng.

Flere arter - inkludert maur - ligger tidvis inne i en puppe. Det er en del av skogmaurens livssyklus, skriver Store Norske Leksikon.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer