Ba om unnskylding

- Laura har aldri hatt en ordentlig jobb.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Theresa Heinz Kerry, kona til presidentkandidaten John Kerry gikk onsdag ut med en beklagelse etter en kommentar om Laura Bush.

I et intervju publisert i USA Todaya på onsdag, ble Heinz Kerry spurt om forskjellen på henne selv og landets førstedame.

- Vel, du vet, jeg kjenner ikke Laura Bush. Men hun virker rolig og har glimt i øyet, noe som er bra. Men jeg vet ikke om hun noen gang har hatt en ordentlig jobb - jeg mener, etter at hun ble voksen, sa Heinz Kerry.

Laura Bush er ifølge CNN utdannet lærer ved Southern Methodist Univercity i 1968 og hun tok også en bibliotekarutdannelse i 1973 ved Univercity of Texas.

Inntil 1977 arbeidet Laura med undervisning i Dallas og Houston og ved et bibliotek i Austin.

Heinz Kerry har nå altså gått ut og beklaget denne bemerkningen. Hun hadde rett og slett glemt Mrs. Bush tidligere bragder.

- Som en som både har vært fulltidsmamma og jobbet fulltid, vet jeg at vi alle har verdifulle erfaringer som former hvem vi er. Jeg verdsetter og ærer Mrs. Bush innsats for landet som førstedame og er oppriktig lei meg for at jeg ikke husket det viktige arbeidet hun utførte tidligere, sa Heinz Kerry ifølge CNN.

Laura Bush på sin side synes Teresa har vært for snill. - Hun trengte ikke å unnskylde, sier hun til CNN.

<B>DEN OBLIGATORISKE KLEMMEN:</B> Laura Bush har storsinnet kommentert at hun ikke tok seg nær av Theresas utspill. Her møtes konkurrentene om førstedame-plassen under den tredje og siste presidentdebatten i Tempe, Arizona den 13. oktober.