- Baardsen var min nærmeste venn

Riise forsvarte familien sin i retten. Full isfront mellom han og Baardsen.

OMSVERMET: Et stort presseoppbud da John Arne Riise ankom rettssalen i Stavanger i dag. Men også fansen var på plass og Riise tok seg tid til å skrive autografer på vei inn. Foto: Erling Hægeland
OMSVERMET: Et stort presseoppbud da John Arne Riise ankom rettssalen i Stavanger i dag. Men også fansen var på plass og Riise tok seg tid til å skrive autografer på vei inn. Foto: Erling Hægeland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STAVANGER (Dagbladet.no): - Ingen har noe med hvor mye penger jeg har gitt til min familie, sa Roma-proff John Arne Riise så fort han fikk sjansen i Stavanger tingrett rett etter klokka 0900 i dag.

John Arne Riise ankom Stavanger tingrett uten å veksle et ord med sin tidligere rådgiver, agent og venn - Einar Baardsen. De to unngikk hverandre og vekslet ikke blikk før retten ble satt.

For aktor var det noe overraskende at Riise begynte å snakke om egen familie på spørsmål om sitt forhold til Einar Baardsen.

Baardsen er blant annet tiltalt for økonomisk bedrageri av Riise.

- Baardsen var vitne til kontraktenJohn Arnes mor Berit Riise skrev en personlig kontrakt med sønnen da han ble proff i Liverpool. Avtalen sikret henne 15 prosent av sønnens fremtidige inntekter. På det meste skal hun ha overført 125 000 i måneden.

- Kontrakten mellom meg og mamma, velger jeg å si noe om. At Baardsen hadde lagt seg da den ble skrevet, er bare løgn. Baardsen var vårt vitne da kontrakten ble skrevet, sa Riise i retten.En forklaring rundt Riise-familiens pengebruk var ikke blant det aktor så for seg at Riise skulle forklare seg om, ettersom det ikke vedrører siktelsen mot Einar Baardsen. Men Riise mener Baardsen har fart med løgn rundt familien og vil ha sagt sitt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer