Baby døde etter å ha blitt plassert i vaskemaskinen

Barnemoren siktet for drap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En ti dager gammel jentebaby døde etter å ha blitt plassert i en vaskemaskin i Bartlesville, Oklahoma.

Moren la barnet i maskinen sammen med skittentøyet og satte den på. Babyen ble liggende i maskinen i opp mot 40 minutter før det ble oppdaget, skriver den britiske avisen Daily Mail.

Kvinnens tante kom innom på besøk, og fant henne svimt av på gulvet. Det var også denne tanten som oppdaget at den lille jenta var i vaskemaskinen.

Barnemoren var trolig påvirket av narkotika den aktuelle kvelden. Hun ble arrestert i april for narkotikamisbruk da hun var gravid i fjerde måned.

Politisjef Tom Holland sier det er den mest tragiske saken han har etterforsket, og at det var et grusomt syn som møtte tanten:

- Moren sov og hun hadde problemer med å vekke henne. Deretter hørte tanten rare lyder fra vaskemaskinen. Da hun åpnet døren, oppdaget hun babyen, sier Holland.

Ambulansepersonell forsøkte desperat å gjenopplive spedbarnet etter at hun ble løftet ut av maskinen, men den lille jenta var allerede erklært død før de ankom sykehuset.

Politiet har siktet moren for drap.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer