«Baby Does» far: Ble drept fordi morens kjæreste trodde hun var besatt av demoner

Barnedrapssak ryster USA.

BELLA: Mysteriet Baby Doe er løst. Den døde jenta som ble funnet i en søppelsekk i Boston i USA het Bella og var nesten tre år gammel. Nå er moren og kjæresten hennes siktet for drap. Foto: Suffolk County District Attorney via AP
BELLA: Mysteriet Baby Doe er løst. Den døde jenta som ble funnet i en søppelsekk i Boston i USA het Bella og var nesten tre år gammel. Nå er moren og kjæresten hennes siktet for drap. Foto: Suffolk County District Attorney via APVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den 25. juni ble ei jente på nesten tre år funnet død i en plastsekk på ei strand i Boston i USA. Politiet sendte etter hvert ut et bilde av den omkomne, men ingen visste hvem jenta - som i mediene fikk tilnavnet «Baby Doe» - var fram til fredag. 

Da siktet politiet toåringens mor og hennes kjæreste for drap - og offentliggjorde at det døde jentebarnet var en to år gammel jente ved navn Bella. 

Demoner Jentas biologiske far har aldri møtt sin nå avdøde datter, men har snakket med jentas mor om drapet. 

Til CBS News forteller han at moren har fortalt at datteren ble drept av morens kjæreste fordi han trodde hun var besatt av demoner. 

Det er foreløpig ikke kjent hvordan jenta skal ha dødd - men hun skal være utsatt for vold fra morens kjæreste.

Det opplyste statsadvokat David Conley til CNN fredag: 

- Hun døde ikke som følge av sykdom eller et uhell, men som resultat av vold på det stedet hun skulle føle seg som tryggest - i sitt eget hjem, sier han.

Møtte i retten Ifølge TV-kanalen skal moren til Bella ha en lang historie med barnevernet. Hun skal ha mistet foreldreretten for to av Bellas søsken tidligere, og også Bella skal ha en historie med barnevernet, da moren ikke klarte å ta vare på henne i flere perioder både i 2012 og i 2013. 

Ifølge statsadvokaten er moren siktet for medvirkning til drap, mens kjæresten ser siktet for selve drapet.   

Da de to møtte i retten mandag, ble det ifølge CNN klart at dommerne nekter morens kjæreste muligheten til kausjon. Det betyr at mannen blir sittende i politiets varetekt helt fram til rettsaken mot ham starter. Morens kausjon er ifølge CNN satt til 1 million dollar. 

Funnet av turgåer Dagbladet har tidligere skrevet at «Baby Doe» ble funnet 25. juni, av en person som luftet hunden sin i Winthrop på Boston Harbor, like ved Logan flyplass. Jenta, som da ble anslått å være fire år gammel, ble funnet liggende med et fleece-teppe inntullet i en søppelsekk av plast.

Testanalyser av ei bukse jenta hadde på seg, og teppet som lå ved henne, viste at det trolig dreide seg om ei lokal Boston-jente, skrev New York Daily News.